Series Practice Problems 11 | Hamaraguru

Series Practice Problems 11 | Hamaraguru


98. A, D, H, M, ?, Z    
a) T
b) G
c) N
d) S

99. b e d f ? h j ? l    
a) i m
b) m i
c) i n    
d) j m

100. H4W, I18V, K48T, N100Q, ?, W294H
a) P148S    
b) R180M
c) S198I    
d) T206K

101. 1 ED, 2 FD, 3 KH, ?, 15 KG, 48 KF
a) 12 PX    
b) 6 RI
c) 9 LV    
d) 8 TQ

102. M4, T7, P7, Q10, S10, N13, ?, K16
a) V13    
b) K7
c) T13    
d) G15

103. R5P, T6M, V9J, X15G, ?
a) A12L    
b) I18X
c) Z25D    
d) U20Q

104. DGK 0, GKP 3, ?, PVC 15
a) GKV 5    
b) KPV 8
c) PVZ 9    
d) KPU 11

105. QPO, SRQ, UTS, WVU, ?
a) XVZ    
b) ZYA
c) YXW    
d) VWX

106. Which combination of alphabets would come in the position of the question mark in the following sequence?
a) GHS    
b) GHT
c) HGS    
d) GHR
e) None of these

107. P3C, R5F, T8I, V12L, ?
a) Y117O    
b) X17M
c) X17O    
d) X16O
e) None of these

108. YEB, WFD, UHG, SKI, ?
a) QOL    
b) TOL
c) QGL    
d) QNL
e) None of these

109. AZ, CX, FU, ?
a) IR    
b) JQ
c) IV    
d) KP
e) None of these

110. 2Z5, 7Y7, 14X9, 23W11, 34V13, ?
a) 27U24    
b) 45U15
c) 47U15    
d) 47V14
e) None of these

111. HBGQ, LFKU, PJOY, ?, XRWG
a) TMRB    
b) TNSC
c) SMTD    
d) TQTB
e) None of these
 

Answer Key:

98. e    
99. a    
100. b
101. d    
102. a    
103. c    
104. b    
105. c
106. b    
107. c    
108. a    
109. b    
110. c
111. b