Series Practice Problems 9 | Hamaraguru

Series Practice Problems 9 | Hamaraguru

79. 950 661 436 269 146 65 16

a) 436   

b) 65

c) 269   

d) 661

e) 146

 

80. 6.5 11.8 22.4 38.3 59.5 87.3 117.8

a) 22.4  

b) 59.5

c) 11.8  

d) 38.3

e) 87.3

 

In the following number series only one number is wrong. Find out the wrong number.

81. 1 2 4 9 23 69 186

a) 2        

b) 9

c) 23      

d) 4

e) 69

 

82. 250 239 216 181 136 75 4

a) 239   

b) 181

c) 75      

d) 216

e) 136

 

83. 3601 3602 1803 604 154 36 12

a) 3602 

b) 1803

c) 604

d) 154

e) 36     

 

84. 4 12 42 196 1005 6066 42511

a) 12     

b) 42

c) 1005 

d) 196

e) 6066

 

85. 8 12 20 30 42 56

a) 8

b) 42

c) 30

d) 20

e) 12

 

86. 32 16 24 65 210 945 5197.5

a) 945

b) 16

c) 24      

d) 210

e) 65

 

87. 7 13 25 49 97 194 385

a) 13     

b) 49

c) 97      

d) 194

e) 25     

 

88. 4 3 4.5 8.5 20 53 162.5

a) 3        

b) 4.5

c) 8.5    

d) 20

e) 53

 

89. 12000 2395 472 89.8 12.96 -2.408 -5.4816

a) -5.4816                           

b) 472

c) 12.96

d) -2.408

e) 2395

 

ANSWER KEY:

79. c      

80. e

81. e     

82. e     

83. d     

84. b     

85. a

86. e     

87. d     

88. c      

89. b